dimecres, 25 de maig del 2011

GRÀCIES


ACERT ha obtingut a Tavernes Blanques 410 vots i una regidora, Neus Sánchez. Per això, abans que res, hem de mostrar el nostre agraïment als electors que han permès que un partit d’àmbit local, nou, d’esquerra conseqüent, oberta i unitària, se situe a l’ajuntament com a la tercera força, clarament diferenciada dels dos grans partits estatals que són l’expressió del bipartidisme empobridor de la democràcia. No seran ni el PP ni el PSOE els que potencien els canvis tan necessaris a la política i l’economia del nostre país. A ells ja els convé que hi haja una mena de torn al govern de totes les institucions i així, de tant en tant, tot canvia per a continuar igual en les coses essencials.
El PP ha aconseguit 2484 vots, 118 menys que fa quatre anys, el que significa el 50,04% dels vots vàlids. Es a dir, que té una majoria electoral molt minsa. Però gràcies a la llei d’Hont aconsegueix un regidor més. Cada regidor del PP té un cost de 310,5 vots, mentre que al PSOE cadascun dels seus 4 electes, li costa una mitjana de 379,25 vots.
Este increment en la representació de la dreta al consistori no descoratja gens als integrant de l’ACERT i als seus seguidors. Tenim un programa molt concret i, des de l’oposició però procurant aconseguir el més ampli recolzament de la gent, batallarem perquè es facen realitat els punts més urgents, com ara l’increment de la transparència en el govern municipal, el foment de la participació ciutadana, i la defensa i millora dels servicis públics tals com l’ensenyament, la sanitat, l’atenció a la dependència i el transport.
També s’esforçarem per millorar i incrementar la col·laboració amb totes les persones i grups del camp de l’esquerra que en esta ocasió no ens han recolzat, posant com a única condició el treball continuat i ajustat a la realitat del poble, deixant a banda plantejaments partidistes i electoralistes d’últim hora que no inspiren confiança a la ciutadania i motiven el seu distanciament de la política.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada