dijous, 15 de març del 2012

LA TORTUGA I LA LLEBRE


Tranquils. No es tracta de repetir el conegut conte. Només volem significar com l'equip de govern del PP a Tavernes Blanques treballa a dos velocitats tan diferents segons li convinga.

Primer va tardar quasi tres mesos en presentar un projecte de pressupost al Ple Municipal. Com és habitual, en este tema només donà una setmana (de divendres a divendres) per al seu examen per part dels grups de l'oposició. El Ple es convocà per al 9/03/2012, a les 14:00h. Es a dir, en divendres, a l'hora de dinar, i en Falles. També, com és habitual, l'horari no es complí i al poc públic que tingué l'atreviment d'acudir, li tocà esperar més d'hora i mitja al carrer, com és habitual. El PP taverner tan considerat com sempre amb la ciutadania i tan interessat en fomentar la participació en la cosa pública.

Però, oh!! sorpresa!! la tardança en convocar un Ple tan important com el del pressupost es convertí de sobte en frenesí i, mentre el conserge avisava als quatre numantins que esperaven fora que ja podrien entrar, l'alcalde posava a votació, “según comisión” a la velocitat de la llum, els dos punts de l'ordre del dia. I va ocórrer açò: mentre l'escàs públic posava el cul en la cadira per assistir al Ple, l'alcalde alçava el ídem de la ídem i, au!! a dinar i a vore Falles. Vora sis milions i mig d'euros despatxats en cosa de segons.

Un Ple municipal d'un minut. Tot un Record Guiness.



ACERT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada