dilluns, 22 de juny del 2015

DISCURS A.C.E.R.T.-Compromís DIA DE LA CONSTITUCIÓ DE L'AJUNTAMENT MAIG 2015


"Com ha estat llarg esperar un alçament de llum en la tenebra" digué el poeta. Només un alçament de llum, l'inici d'un canvi, és el que hui albirem. La vida és dura i el camí que ens espera també ho serà, així que, tota pedra fa pared i qualsevol ajuda serà benvinguda. I perquè no hem de ser triomfalistes i pensar que ja hem arribat a la meta, volem manifestar la nostra voluntat de treballar pel nostre poble de manera positiva i constructiva.
Felicitem de tot cor la primera alcaldessa del nostre poble i li diem que ens tindrà al seu costat per avançar i aprofondir en el gran canvi necessari, sense entrebancs i sense xecs en blanc.
Tot pot millorar, tot s'ha de negociar per a sumar voluntats amb l'objectiu de superar les xacres de la corrupció, de l'autoritarisme i d'una crisi que ha fet més rics als que ja ho eren i ha empobrit a la grqn majoria de la població.
Ho repetim. Un treball immens i il.lusionant ens espera.
No ens fa por, però quant més serem més riurem. Els i les responsables polítics, hem de sentir la satisfacció per la confiança rebuda i el patiment per no defraudar els nostres votants i el poble en general. I demanar a tots i a totes la col.laboració per a que no se n'eixim del camí marcat en aquestes eleccions. Perquè, ja se sap, la processó és llarga i el ciri curt.
Finalment, felicitem també a qui vertaderament ha guanyat, al poble de Tavernes Blanques amb la fi de les majories i amb la pluralitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada