dimarts, 8 de març del 2011

JA ESTEM CATALOGATS!!

El dijous 24 de Febrer l’equip de govern del PP a l’ajuntament de Tavernes Blanques, va presentar a bombo i platerets el catàleg de servicis municipals. Es tracta d’un totxo de 350 pàgines policromades, en castellà i en valencià, on es fa la relació dels diferents departaments administratius de l’ajuntament, de les funcions que fan i de les persones responsables.
D’estes 354 pàgines, quasi la tercera part són nomes decoratives, sense cap informació, això sí, amb molt de color. La resta està impreses, innecessàriament, en una lletra menuda que dificulta la lectura a persones majors i deficients visuals. Malgrat que el catàleg és bilingüe, l’explicació del tema es feu exclusivament en castellà. Van assistir com a “convidats” els representants d’algunes entitats i alguns treballadors del propi ajuntament (a vore qui es negava!!). També estigueren presents com a convidats... de pedra alguns representants de l’oposició, per què el PP monopolitzà tot l’acte.
Per cert, cada catàleg pesa 1 kg. Com s’han editat mil exemplars, tenim en total una tona d’electoralisme. El paper, a més de policromat, és d’alta qualitat. Tot molt ecològic i molt adequat als temps de crisi. (No han informat del cost de la broma). En acabar els assistents pogueren degustar uns canapès i unes copes de cava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada