dimecres, 16 de març del 2011

Tanquem Cofrents!!

Davant del que està passant al Japó, la senyora Merkel, cancellera d’Alemanya, diu ara que vol suspendre l’aplicació de la llei aprovada fa tres mesos i mig que permet la prolongació de la vida útil de les centrals nuclears.
Els dirigents europeus es reuneixen d’urgència per a revisar la política de seguretat d’estes centrals. Mentre Rajoy diu que si ell governa no es tancarà Garoña, però la sra. De Cospedal, matisà que s’han de tenir en compte els problemes de seguretat.
El sr. Marcelino Iglesias (PSOE) diu que no és el moment de debatre ara sobre l’energia nuclear. Per què? Curiosament, Rodríguez Zapatero deia fa pocs mesos que sí s’havia d’abordar ara la reforma laboral i de les pensions, a pesar de la crisi econòmica, perquè, si no mai es trobaria el moment adequat. En què quedem? En un context de crisi, per unes coses a arribat l’hora del debat (i de les decisions) i per a altres no?
Efectivament, depenem en un 18% de l’energia nuclear, però per a mitigar esta dependència, entre altres coses, no hauríem d’instal·lar a Tavernes Blanques, i a molts altres llocs faroles que són “el Mercedes de la il·luminació” (Arturo Ros dixit).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada